«Τηλεμαϊντανος, Ξέφυγε, Κρίμα»: Πpoκαλεi αvτιδράσεις η Σοφία Μουτίδου με αuτά που λέει στο vέο της βivτεo

featured image

Με τη Σοφία Μουτίδου τα έβαλε το ελληνικό Twitter, επειδή η ηθοποιός έκανε λόγο στο προσωπικό της κανάλι στο Youtube για τοξική πλατφόρμα.

Ξέσπασε η Σοφία Μουτίδου στο νέο της βίντεο όπου τα έβαλε με τους Έλληνες χρήστες του Twitter που σχολιάζουν.

Στο βίντεο που ξεπερνάει τα 20 λεπτά, η Σοφία Μουτίδου αναφέρει μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για κάποια εκκλησία του Δήμου, το δικαστήριο της Ηλιαίας; Πρόκειται για τον Άρειο Πάγο των social media; Μια ασώματος κεφαλή; Κάτι λείπει απ’ το Twitter. Δεν ξέρουμε ποιοι είναι το Twitter. Ποιοι είναι όλοι αυτοί οι φοβεροί που θα σηκωθούν κάθε πρωί και θα αποθεώσουν ή θα καταβαραθρώσουν ανάλογα με τη ζημιά που τους έχει κάνει το αφεντικό τους, τον οποιοδήποτε είναι σε δημόσιο βήμα» και πρόσθεσε:


«Ποια είναι όλα αυτά τα “Ματωμένα Τριαντάφυλλα”, οι “Πλεχτές σερβιέτες”, το “Ξεκούδουνο Κοράκι” που δεν ξέρουμε καν τη ζωούλα τους; Ποιοι είναι αυτοί θα που θα συναλλαχθούν και θα σηκωθούν πρωί πρωί με το ιντερνετικό μελάνι να θάψουν ποιόν; Και να πάρουν το μέρος ποιων ρε πιλάφια ακατέργαστα. Τοξίττερ έπρεπε να λέγεται. Δεν έχουμε μυαλό να κρίνουμε μόνοι μας;».


Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Σοφία Μουτίδου

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι Έλληνες χρήστες του Twitter απάντησαν στα λεγόμενα της Σοφίας Μουτίδου, με αρκετούς να αντιδρούν αρνητικά. Αρκετοί χρήστες θεωρούν πως η ηθοποιός «έχει ξεφύγει», ενώ δεν ήταν λίγοι κι εκείνοι που σχολίασαν πως πολλές φορές κράζει και κρίνει το ίδιο, μέσα από το κανάλι της στο YouTube.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.