Ιάσονας Παπαδάκης: Οι κριτές του «X-Factor» «έμειναν άφωνοι» με τον γιο του Γιώργου Παπαδάκη

featured image

Οι γιοι του Γιώργου Παπαδάκη μεγάλωσαν και ήδη έχουν πάρει τον δρόμο τους, όσον αφορά τα επαγγελματικά τους. Ο μεγάλος του γιος ο Φοίβος ακολουθεί τα χνάρια του αφού ασχολείται από αρκετά νεαρή ηλικία με την δημοσιογραφία.

Από την άλλη ο μικρός του γιος ο Ιάσονας επέλεξε έναν διαφορετικό δρόμο από αυτόν του πατέρα του, καθώς φαίνεται πως έχει έφεση στο τραγούδι. Ο νεαρός καλλιτέχνης ήδη έχει κάνει τα πρώτα του βήματα στην μουσική.

Ο ίδιος μάλιστα δεν δίστασε να εμφανιστεί στο πρώτο live του «X-Factor» για να βοηθήσει τον παίκτη του Χρήστου Μάστορα, Borek.


Ωστόσο κανείς από τους κριτές του talent show αλλά ούτε και ο παρουσιαστής, Ανδρέας Γεωργίου, φαίνεται να γνώριζαν πως ο ταλαντούχος τραγουδιστής είναι γιος του παρουσιαστή, γεγονός το οποίο αποκάλυψε ο guest star της βραδιάς, Ηλίας Ψινάκης.


«Ο Ιάσονας είναι ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη! Για αυτό σας λέω εγώ ότι δεν ξέρετε τι σας γίνεται», είπε αρχικά στους κριτές και στην συνέχεια απευθύνθηκε στο νεαρό τραγουδιστή λέγοντάς του: «Τον ξέρω τον μπαμπά σας από όταν πρωτοβγήκε στην τηλεόραση»

Να σημειωθεί πως τον Borek τον έχουμε δει και στο φετινό τρέιλερ της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα».
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.