«Δεν δολοφόνησε ο πιλότος την Καρολάιν. Τον εκβίασαν να ομολογήσει», λέει ο Μένιος Φουρθιώτης

featured image

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας στα Γλυκά Νερά – Τι ισχυρίζεται ο Μένιος Φουρθιώτης 

Τη δική του εκδοχή για την υπόθεση στα Γλυκά Νερά, δίνει ο Μένιος Φουρθιώτης, μέσα από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας του “Αποκαλυπτικά” που επανακυκλοφορεί το Σαββατοκύριακο.

Η εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» φέρνει μια εντελώς διαφορετική εκδοχή για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, υποστηρίζοντας πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν είναι ο δολοφόνος της Καρολάιν Κράουτς.

Ο Γιώργος Σφακιανάκης, γενικός διευθυντής ενημέρωσης του ομίλου «Αποκαλυπτικά», προχώρησε σε δηλώσεις μιλώντας στην εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα».


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Αγνώριστη η Κουτσελίνη πριν τις πλαστικές!

Όπως είπε στο STAR, ο παρουσιαστής και εκδότης ήρθε κοντά με τον συζυγοκτόνο, καθώς ήταν στο ίδιο κελί στον Κορυδαλλό και τα κρεβάτια τους ήταν γειτονικά. Μεταξύ τους είχαν συζητήσεις, το περιεχόμενο εκ των οποίων έχει αποκαλύψει εν μέρει ο Μένιος Φουρθιώτης σε κοντινά του πρόσωπα.

Σύμφωνα με τον κ. Σφακιανάκη, το ρεπορτάζ αυτό φέρνει «τεράστια ανατροπή» στην υπόθεση, ενώ υποστήριξε ότι δίνονται απαντήσεις στα ερωτήματα που τίθενται στο πρωτοσέλιδο.

Μένιος Φουρθιώτης: «Δεν δολοφόνησε ο πιλότος την Καρολάιν. Τον εκβίασαν να ομολογήσει»

Μάλιστα, ένα άλλο ερώτημα που υπάρχει είναι «γιατί δεν βρέθηκε DNA του Αναγνωστόπουλου στα γάντια που φορούσε όταν δολοφόνησε την Καρολάιν και τον σκύλο τους».


Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι «ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος εκβιάζεται από κάποιον» και πως υπάρχει μια πληροφορία και για ένα ΙΧ. ενώ πρόσθεσε ότι ο παρουσιαστής και εκδότης συνεχίζει να έχει επικοινωνία με τον συζυγοκτόνο μετά την αποφυλάκισή του.

Παράλληλα, ανέφερε ότι θα υπάρξει στην εφημερίδα μια σημαντική προσθήκη που φέρεται να απαντά στο ερώτημα για την αυτοκτονία του εστιάτορα και την υποτιθέμενη σύνδεσή της με τη δολοφονία της Καρολάιν.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Δείτε την εικόνα που διέγραψε η Τόνια Σωτηροπούλου – Έκανε τα ίδια με τον Ξαρχό

Όπως ανέφεραν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο Μπάμπης γνωρίζει για το περιεχόμενο της εφημερίδας που θα κυκλοφορήσει ωστόσο προς το παρόν δεν έχει καταθέσει.

Τα ερωτήματα για την υπόθεση

Όπως ανέφερε η εκπομπή του STAR, κάτι που επιβεβαίωσε και ο γενικός διευθυντής ενημέρωσης του ομίλου «Αποκαλυπτικά» Γιώργος Σφακιανάκης, η εφημερίδα του Μένιου Φουρθιώτη θα θέτει ορισμένα ερωτήματα για το έγκλημα.

Αυτά θα είναι:

  • Ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος;
  • Πώς συνδέεται η αυτοκτονία εστιάτορα με τη δολοφονία της Καρολάιν;
  • Τι φοβάται ο Μπάμπης και δεν μιλάει ποτέ σε κανέναν για την υπόθεση;
  • Ποιος εκβίασε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να ομολογήσει ένα έγκλημα που δεν διέπραξε;

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.