Η ομολογία της ανεμβολίαστης Κατερίνας: “Ψάχνω «λαμόγιο γιατρό» να μου δώσει πλαστό πιστοποιητικό”

featured image

Ολοένα και αυξάνονται τα περιστατικά που αποκαλύπτονται με γιατρούς οι οποίοι εκδίδουν πλαστά πιστοποιητικά είτε νόσησης είτε εμβολιασμού σε ασθενείς που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο. Μάλιστα σύμφωνα με το χθεσινό ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ μία αντιεμβολιάστρια δήλωσε κυνικά στην κάμερα πως «αναζητά λαμόγιο γιατρό για να της δώσει πλαστό πιστοποιητικό».

Στη συνέχεια η κ. Κατερίνα είπε : «Έχω σκεφτεί να πάρω ένα θετικό τεστ για να μην εμβολιαστώ, αλλά ο γιατρός δεν το δέχτηκε. Έχω σκεφτεί να κάνω και ψεύτικο πιστοποιητικό. Έχω σκεφτεί να πω στο γιατρό να μη μου βάλει τη βελόνα και να πετάξει έξω το υγρό. Τους έχω προτείνει να τους πληρώσω τόσο, όσο μπορώ. Τους παίρνω τηλέφωνο και τους λέω πόσα θέλεις, αλλά φοβούνται και δεν το κάνουν.»

«Πιο επικίνδυνοι οι εμβολιασμένοι»

Η ίδια ισχυρίζεται πως οι εμβολιασμένοι είναι πιο επικίνδυνοι γιατί μπορούν να κολλήσουν τους ανεμβολίαστους. Στην παρατήρηση, δε, της ρεπόρτερ περί παρανομίας απάντησε: «Δεν πειράζει. Στην π*** απαντάς με π***.»


Σε συνέχεια της χθεσινής της συνέντευξης η κα Κατερίνα μίλησε και στην εκπομπή ΣΗΜΕΡΑ με τους Οικονόμου και Αναστασοπούλου, λέγοντας πως «δεν είμαι αρνήτρια ούτε της πανδημίας ούτε του εμβολιασμού. Είμαι αναγκαστική αρνήτρια.»

Όπως είπε, ο γιατρός της είπε πως δε μπορεί να κάνει το εμβόλιο λόγω ενός προβλήματος υγείας που αντιμετωπίζει. Επομένως, ψάχνει τρόπο να εκδώσει πιστοποιητικό, καθώς το χαρτί που επιβεβαιώνει το πρόβλημα υγείας της δεν γίνεται δεκτό στα μαγαζιά, στα οποία πλέον μπορούν να μπουν μόνο οι εμβολιασμένοι.

«Όταν εκείνοι επιλέγουν, από τη στιγμή που δεν κάνω το εμβόλιο, να είμαι ένας μη ελεύθερος άνθρωπος, επιλέγω κι εγώ έναν ίδιο τρόπο να τους απαντήσω. Είναι δικό μου θέμα το πότε θα αποφασίσω να το κάνω.»

Όπως ανέφερε, «δε μπορεί κανένας, από τη στιγμή που θεωρούμαστε ελεύθερη χώρα και πολίτες που ψηφίζουμε», να κάνει υποχρεωτικό το εμβόλιο.

«Παράνομο για μένα είναι να στερείς την ελευθερία του ανθρώπου.», τόνισε και συμπλήρωσε πως «αφού υπάρχει πανδημία γιατί να μην κλειστούν και οι άλλοι μέσα;»

Κλείνοντας είπε κατηγορηματικά: «Θα συνεχίσω να είμαι αναγκαστική αρνήτρια του εμβολίου, γιατί δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω, δεν είμαι όμως έτοιμη να το κάνω.»
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.