Ποιος είναι ο οδηγός του Audi R8 – Το μοιραίο λάθος του τράπερ

featured image

Έλληνας ο οποίος μένει μόνιμα στο εξωτερικό είναι ο οδηγός του μαύρου Audi R8 που αναζητούνταν από τις αστυνομικές αρχές, καθώς το αυτοκίνητό του απεικονίζονταν στα βίντεο από την παραλιακή λεωφόρο είτε να ακολουθεί είτε να προηγείται της Porsche του Μad Clip.

O οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου μετά την ανακοίνωση που έβγαλε η Ελληνική Αστυνομία βάση της οποίας αναζητούνταν ο οδηγός ενός δεξιοτίμονου R8 προσήλθε μόνος του στην Τροχαία Ελληνικού και κατέθεσε πως βρισκόταν στο σημείο και δεν έχει καμία εμπλοκή με το δυστύχημα.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Γροθιά στο στομάχι – Για πρώτη φορά σε βίντεο λιγα δευτερόλεπτα πριν το τροχαίο του Madclip

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Νεκρός ο Mad Clip – Στην αστυνομία ιδιοκτήτη του R8

Οι αστυνομικές αρχές τον άφησαν ελεύθερο μετά τις εξηγήσεις που έδωσε, καθώς ο εισαγγελέας έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος να του απαγγελθούν κατηγορίες και να κρατηθεί.

Το βίντεο που από χθες το βράδυ κάνει το γύρο του διαδικτύου αποτυπώνει την Porsche του Mad Clip και το μαύρο Audi να είναι ακινητοποιημένα μπροστά από το κόκκινο φανάρι στην λίμνη της Βουλιαγμένης. Μόλις ανάβει πράσινο τα δύο αυτοκίνητα αναπτύσσουν μεγάλη ταχύτητα με το Audi να προηγείται και από πίσω να ακολουθεί η Porsche του Μad Clip.

Τα δύο αυτοκίνητα σταματούν και πάλι στο επόμενο φανάρι. Μόλις ανάβει πράσινο ο δημοφιλής τράπερ πατάει το γκάζι και προπορεύεται από το Audi. Βρίσκει ανοιχτό το φανάρι στο ύψος του Λαιμού και με μεγάλη ταχύτητα προσπαθεί από τη στροφή να βγει στην ευθεία.

[/expander_maker]
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.