Δείτε την Καλά – Αυτή είναι η 50χρονη που έτρωγε λεφτά απο πολίτες στις Σέρρες

featured image

Την τελευταία τετραετία η 50χρονη διέπραξε συνολικά 56 απάτες και 1 απόπειρα απάτης σε βάρος διαφόρων πολιτών, προσποιούμενη είτε τη δικηγόρο είτε την υπάλληλο του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος. Με την κατά περίπτωση ψευδή ιδιότητα που δήλωνε στα θύματά της αποκτούσε την εμπιστοσύνη τους και στη συνέχεια με διάφορα προσχήματα τους αποσπούσε τμηματικά μεγάλα χρηματικά ποσά.

Συνολικά, από τις παραπάνω περιπτώσεις αποκόμισε το χρηματικό ποσό των 127.167 ευρώ, ενώ προσπάθησε να αποσπάσει ακόμη 3.500 ευρώ.

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, δίνονται στη δημοσιότητα, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες της γυναίκας, κατηγορούμενης για αντιποίηση και απάτες κατ΄εξακολούθηση και κατά συναυτουργία.

Πρόκειται για την: Α) ΚΑΠΕΤΑΝΙΔΟΥ Βασιλική του Ανέστη και της Φωτεινής, γεννηθείσα την 22-02-1971 στην Ευκαρπία Τραγίλου Σερρών.


Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί στον εντοπισμό και άλλων περιπτώσεων απάτης που τελέστηκαν από την παραπάνω ημεδαπή και δεν έχουν καταγγελθεί, στην αποτροπή τέλεσης νέων, αλλά και στην εν γένει προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ευάλωτων και ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 23210-90805 και 23210-90909 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.