Μετά το σοκ απο τον θάνατο του Μουζενίδη… στα χέρια του γιού του Γιάννη η εταιρεία

featured image

Παρά το σοκ από τον ξαφνικό θάνατο του Μπόρις Μουζενίδη, η οικογένεια και τα στελέχη του ομίλου, έλαβαν την απόφαση για συνέχιση του οράματος και του έργου που ξεκίνησε ο μεγάλος Έλληνας, στο πλαίσιο της οποίας αναλαμβάνει επικεφαλής του ομίλου ο Γιάννης.

  • Ο γιος του Μπόρις εργάζεται τα τελευταία χρόνια στον όμιλο σε διάφορες θέσεις (Ellinair, Mouzenidis Travel, κ.λπ) και γνωρίζει απολύτως πρόσωπα και πράγματα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η σύζυγος του εκλιπόντος Ζαρέτα και η κόρη του Μάγια, συμφώνησαν και πίεσαν στην ανάληψη της βαριάς αυτής ευθύνης για έναν όμιλο που σημαίνει πολλά πράγματα για τον ελληνικό Τουρισμό στην αγορά της Ρωσίας και των χωρών ΚΑΚ, που απασχολεί χιλιάδες εργαζόμενους και πραγματοποιεί έναν κύκλο εργασιών περί τα 350 εκατ. ευρώ (2019).

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Μπακογιάννη: «Δεν θα με κρατήσει κανένας να μην πάω το Πάσχα στην Κρήτη» (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ 👉👉 Ριφιφί στο Ψυχικό: Ο Γκουρούσης είπε ότι είχε στη θυρίδα «σενάρια» για σήριαλ στην ΕΡΤ

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται επίσημη ανακοίνωση του Ομίλου Μουζενίδη για την ανάληψη της ηγεσίας από τον Γιάννη Μουζενίδη, ο οποίος θα αναλάβει “τη συνέχιση του οράματος και του έργου που ξεκίνησε και υπηρετούσε όλα αυτά τα χρόνια ο Μπόρις Μουζενίδης. Με πίστη και αφοσίωση στα πιστεύω του εκλιπόντος Προέδρου μας, τη συνέχιση του έργου του Ομίλου αναλαμβάνει ο γιος του, κύριος Ιωάννης Μουζενίδης, πάντοτε δίπλα στους εργαζόμενους και συνεργάτες μας”

Παράλληλα, “η οικογένεια Μουζενίδη εκφράζει τις ευχαριστίες της από καρδιάς για το πλήθος των μηνυμάτων συμπαράστασης και συμπόνοιας που λαμβάνει στο μεγάλο πένθος που βιώνει από την απώλεια του λατρεμένου συζύγου, πατέρα, υιού, παππού, αδελφού και θείου Μπόρις Μουζενίδη.

[/expander_maker][gs-fb-comments]

[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.