Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μάς συστήνει την αδελφή του: Δείτε τους να τραγουδάνε μαζί σε μια σπάνια οικογενειακή στιγμή

featured image

Τον Μιχάλη Χατζηγιάννη τον γνωρίζουμε όλοι, καθώς τα τελευταία 20 περίπου χρόνια διαγράφει μια λαμπρή πορεία στο ελληνικό τραγούδι. Αλλά όπως φαίνεται δεν είναι ο μόνος στην οικογένειά του που έχει ταλέντο στη μουσική. Και η αδελφή του έχει φλέβα καλλιτεχνική, αν και τελικά ακολούθησε το δρόμο της εκπαίδευσης.

Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram ένα βίντεο, όπου τραγουδά με την αδελφή του Μελίνα, η οποία παίζει και πιάνο. Μάλιστα, στη μακροσκελή λεζάντα που συνόδευσε το βίντεο, ο Χατζηγιάννης αναφέρεται με τρυφερά λόγια και όλο καμάρι στην εκπαιδευτικό αδελφή του, η οποία ζει μόνιμα στην Κύπρο.


«Τραγουδώντας παρέα με τη Μελίνα! Η αδελφή μου η Μελίνα είναι πολυπράγμων άνθρωπος. Από παιδί ξεχείλιζε από μέσα της η μουσική, τελικά έγινε εκπαιδευτικός στη δημοτική εκπαίδευση. Τώρα στην Κύπρο τα δημοτικά σχολεία έχουν τις γιορτούλες τους, κι δάσκαλοι ετοιμάζουν για τα παιδιά τα χριστουγεννιάτικα τραγουδάκια. Φυσικά όλα αυτά με τα ενδεικνυόμενα στην Κύπρο μέτρα έναντι της πανδημίας. Στο βιντεάκι αυτό παρεισέφρησα λίγο απρόσκλητος λόγω της αγάπης μου στα ζώα για να χαϊδέψω τη μουσούδα του Ρούντολφ» έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mihalis Hatzigiannis (@mhatzigiannis)

Πηγή: www.newsbeast.gr[gs-fb-comments]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.