Παύλος Παπαδόπουλος για χρηματικό έπαθλο «Power of Love 2»: «Όλα θέλουν το χρόνο τους»

featured image

«Εννοείται πως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από όλο αυτό που έζησα στο Power of love. Δεν το μετανιώνω. Έχω ζήσει την αναγνωρισιμότητα του κόσμου, το απολαμβάνω, είναι υπέροχο, τους αγαπάω όλους και τους ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη που είχα τόσο μέσα όσο και έξω από το παιχνίδι» ανέφερε αρχικά ο Παύλος Παπαδόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» του Open.

Ο νικητής του δεύτερου κύκλου του reality της αγάπης, λίγο μετά το τέλος του «Power of Love 2» είχε παραπονεθεί για την καθυστέρηση που υπήρχε από την παραγωγή στην παράδοση του χρηματικού επάθλου.

Σε ερώτηση που δέχθηκε, αν τελικά πήρε τα χρήματα, ο Παύλος Παπαδόπουλος είπε: «Είναι όλα τέλεια, είμαι ευχαριστημένος, όλα έγιναν όπως έπρεπε να γίνουν. Όλα είναι εντάξει, είμαι ευχαριστημένος από την παραγωγή, όλα στην ώρα τους.


Τους ευχαριστώ πολύ για όλα και την παραγωγή και το κανάλι. Όλα αυτά θέλουν το χρόνο τους, όταν είσαι άπειρος στο κομμάτι αυτό δεν μπορείς να ξέρεις πως ακριβώς γίνονται. Βέβαια εγώ το κατάλαβα πολύ νωρίς αυτό. Πως όλα θέλουν το χρόνο τους και γίνονται όλα στην ώρα τους σωστά».

Ο Παύλος Παπαδόπουλος ανέφερε πως βρίσκεται σε τηλεοπτικές συζητήσεις καθώς θέλει να ασχοληθεί με τον συγκεκριμένο ρόλο: «Συζητήσεις τηλεοπτικές γίνονται και, όταν κάτι είναι να ανακοινωθεί, σίγουρα θα είστε οι πρώτοι που θα το μάθετε.

Προσπαθώ να κάνω και άλλα πράγματα από την τηλεόραση, μου αρέσει να είμαι δραστήριος. Έκανα και ραδιόφωνο για τρεις μήνες, μια εκπομπή για τρεις μέρες την εβδομάδα, μου άρεσε η εμπειρία. Βέβαια ότι μου αρέσει η τηλεόραση το έχω πει και ισχύει πως θέλω να συνεχίσω να την κάνω».

Πηγή: www.newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.