Η απάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο θέμα που προέκυψε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

featured image

Ήταν πριν δύο ημέρες όταν στο Happy Day σχολίασαν το photoshop σε φωτογράφηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το ραδιόφωνο. Ανάμεσα στα σχόλια που ακούστηκαν ήταν κι εκείνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Είναι αυτό που ο φωτογράφος θέλει λίγο να σε ευχαριστήσει και σου κάνει λίγο περισσότερο photoshop από ό, τι θα έπρεπε. Πέφτει η πριονοκορδέλα σύννεφο και η πραγματικότητα σε ξεπερνά».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, χθες, έδωσε τη δική του απάντηση, όπου μεταξύ άλλων είπε: «Γιατί ασχολείστε και το λέω και στη Σταματίνα. Σταματίνα μου, μην το ξανακάνετε σε παρακαλώ πάρα πολύ, δεν ξέρετε τι πρόβλημα υπάρχει στον καθένα πριν αποφασίσετε να μιλήσετε για τα κιλά ή για το οτιδήποτε».

Το πρωί της Πέμπτης η παρουσιάστρια του Happy Day εξήγησε πως με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 μίλησαν με μηνύματα κι έλυσαν την παρεξήγηση. Ήθελε, όμως και από τον τηλεοπτικό «αέρα» να δώσει τις δικές της εξηγήσεις για να το μάθει και ο κόσμος.


«Γρηγόρη μου είναι μια παρεξήγηση όλο αυτό, προφανώς δεν είχες δει το απόσπασμα. Ποτέ δεν σχολίασε αυτή η εκπομπή τα κιλά σου, που τα έχεις και καλά κάνεις και ποτέ δεν τα έκρυψες, έτσι σε αγαπάμε, έτσι σε ξέρουμε. Σχολιάσαμε το photoshop στην αφίσα. Καμία πλάκα για τα κιλά σου, πλάκα μόνο για το photoshop. Μιλήσαμε με τον Γρηγόρη χθες με μηνύματα, αλλά ήθελα να το πω για να το ξέρει και ο κόσμος», είπε μεταξύ άλλων.

Και πρόσθεσε: «Εγώ θέλω να το κλείσω γιατί έμαθα ότι πήγαν και κάμερες άλλων εκπομπών και προσπαθούν να κάνουν θέμα από εκεί που δεν υπάρχει και είδα και σε άλλες εκπομπές να παίζουν την απάντηση χωρίς το αρχικό απόσπασμα.

Εγώ Γρηγόρη σε αγαπώ, σε εκτιμώ και στο δείχνω σταθερά και με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια».

Και έκλεισε: «Ο κόσμος έχει πολλά θέματα. Ας είμαστε πιο θετικοί, πιο χαρούμενοι».

Πηγή: www.newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.