Εξώδικο τα Χανιά για αναδιάρθρωση στη Super League - Αίτημα του Απόλλωνα να μην παίξει σε μπαράζ

featured image

Μπορεί να επικυρώθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League η βαθμολογία για τις θέσεις 7-14, ωστόσο δεν είναι σίγουρο ότι η κορυφαία κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα θα διεξαχθεί και τη νέα σεζόν με 14 ομάδες.

Τον τελευταίο λόγο έχει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ το απόγευμα της Δευτέρας (17:00), η οποία θα αποφασίσει για το πόσες ομάδες θα έχει κάθε κατηγορία.

Παράλληλα, υπάρχουν και ενστάσεις από τις ομάδες της πιο κάτω κατηγορίας, καθώς τα Χανιά ζήτησαν με κάθε επισημότητα την αύξηση των ομάδων στη Super League σε 16 ή 18 μέσω αναδιάρθρωσης, ενώ απειλούν ακόμα και με προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο και την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.


Συγκεκριμένα, οι Κρητικοί ζητούν φινάλε στην αγωνιστική περίοδο εδώ και τώρα -χωρίς μπαράζ- και αναδιάρθρωση με 16 ή 18 ομάδες, με παράλληλο προβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα, του Απόλλωνα Σμύρνης, ή και του Λεβαδειακού, μέσω εξώδικου που απέστειλαν τόσο στην ΕΠΟ, όσο και σε Super League 1 και Super League 2.

Σύμφωνα με το εξώδικο, η ΠΑΕ των Χανίων επικαλείται το γεγονός ότι πέρασε η 2α Αυγούστου που ήταν καταλυτική ημερομηνία για το μπαράζ.

Παράλληλα, αίτημα στην ΕΠΟ ώστε να μην οριστεί το διπλό μπαράζ μεταξύ εκείνου και της Ξάνθης έστειλε ο Απόλλωνας Σμύρνης. Η πλευρά της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» υποστηρίζει ότι έχουν παρέλθει οι ημερομηνίες και οι συνθήκες δεν επιτρέπουν τη διεξαγωγή του.

Πηγή: www.newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.