Άρχισαν τα έργα για να... μικρύνει ο «Μεγάλος Περίπατος» της Αθήνας (pics)

featured image

Μετά τις διαμαρτυρίες και το μποτιλιάρισμα που δημιούργησε, ο «Μεγάλος Περίπατος» μικραίνει κατά μία λωρίδα.

Από την πρώτη στιγμή που ο «Μεγάλος Περίπατος» στην Αθήνα τέθηκε σε λειτουργία από τον Δήμο, τα προβλήματα που παρουσιάστηκαν ήταν πολλά.

Η κίνηση και το μποτιλιάρισμα που δημιούργησε σε ώρες αιχμής, η ταλαιπωρία του κοινού και οι πολλές διαμαρτυρίες, ανάγκασαν τον Κώστα Μπακογιάννη να προβεί σε αλλαγή σχεδίου.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Γυμνάστρια-τραγουδίστρια κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας και κατεβάζει το σορτσάκι της (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Το κόλπο της Ιωάννας Κουσκούση για να μπαίνει χωρίς μάσκα στα μαγαζιά, ζητώντας αποζημίωση 200.000 ευρώ (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Ο Τζώρτζογλου ασυγκράτητος με τη γυναίκα του σε πισίνα στη Μύκονο (video)

Όπως έγινε γνωστό, μία από τις δύο λωρίδες που είχαν παραχωρηθεί σε πεζούς και ποδηλάτες στην οδό Πανεπιστημίου, θα δοθεί στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, προκειμένου να μην επιβαρύνουν αυτές που είναι ελεύθερες από τους πολίτες.


Στην απόφασή του, ο Δήμαρχος είχε δηλώσει: «Εν όψει της αξιολόγησης της πρώτης φάσης κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για την εφαρμογή του «Μεγάλου Περιπάτου», προχωράμε στη διατήρηση των λωρίδων κυκλοφορίας για τα Ι.Χ. σε τρεις και στην προσθήκη μίας επιπλέον λωρίδας για τη διέλευση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, αυστηρά οριοθετημένης. Με αυτόν τον τρόπο, δίνουμε μία ακόμα λωρίδα της Πανεπιστημίου για την κυκλοφορία των οχημάτων, ώστε να έχουμε εκτίμηση των κυκλοφοριακών επιπτώσεων, και να προχωρήσουμε στις αποφάσεις για τη διαμόρφωση του τελικού έργου».

Τα έργα μάλιστα έχουν ξεκινήσει από χθες και σύντομα η Πανεπιστημίου αναμένεται να πάρει… ανάσα από τα κολλημένα στην κίνηση οχήματα.

[/expander_maker]
[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.