ΠΑΟΚ - Μπεσίκτας: «Επίθεση» τουρκικών ΜΜΕ στον Ιβάν Σαββίδη – «Προβοκάτορας»

featured image

Και ξαφνικά έχουμε ελληνοτουρκικό επεισόδιο και στο ποδόσφαιρο! Την Πέμπτη, 13 Αυγούστου, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μάκης Γκαγκάτσης πήγε στο προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ και μετέφερε στους παίκτες του Δικέφαλου, το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος λόγω της πανδημίας είναι αποκλεισμένος στο Ροστόφ της Ρωσίας.

Στο μήνυμά του, το οποίο έφερε στο φως της δημοσιότητας η εφημερίδα Forza ο Σαββίδης μεταξύ άλλων είπε στους παίκτες του ΠΑΟΚ ότι «Είναι ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία για τους στόχους της ομάδας, το οποίο αποκτά μεγαλύτερη σημασία λόγω των γεγονότων των ημερών. Αλλο η πολιτική, άλλο το ποδόσφαιρο, αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι εκείνη τη μέρα ο ΠΑΟΚ θα εκπροσωπεί όλη την Ελλάδα».


Ενα μήνυμα που έγινε γνωστό στην Τουρκία με αποτέλεσμα να γίνει πρώτο θέμα σε αρκετές αθλητικές αλλά και πολιτικές ιστοσελίδες. Μάλιστα η τούρκικη έκδοση της Independent έγραφε πως η Μπεσίκτας είναι πολύ πιθανό να απευθυνθεί και στην UEFA!

«Προβοκάτορας ο Ιβάν Σαββίδης» ήταν ο τίτλος στο Tumspor ενώ η Independent το πήγαινε κι ένα βήμα παραπάνω.

«Η UEFA έχει αλλάξει στο παρελθόν την έδρα ενός αγώνα εάν υπάρχουν πολιτικές εντάσεις κι έγινε σε ουδέτερο γήπεδο. Είναι πολύ πιθανό η UEFA να κάνει το ίδιο μιας και η Μπεσίκτας αναμένεται να το αιτηθεί μετά τις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη»!

Μένει να δούμε τις εξελίξεις κι αν όντως έχουν βάση τα τούρκικα δημοσιεύματα και πόσο θα το… κυνηγήσει το θέμα η Μπεσίκτας.

Πηγή: gazzetta.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.