Νότης Χριστοδούλου: Χθες το βράδυ μου έκαναν προσαγωγή, συνοδεία δύο περιπολικών με τέρμα τις σειρήνες

featured image

Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο πρώτο Fame Story, που προβλήθηκε από τον ΑΝΤ1 και στο οποίο αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής. Ο λόγος για τον Νότη Χριστοδούλου, ο οποίος την περασμένη Κυριακή (2/8) είχε μία περιπέτεια με την αστυνομία και την οποία θέλησε να μοιραστεί με τον κόσμο, μέσω των social media.

Συγκεκριμένα, ο πρώην τραγουδιστής και νυν interior designer, με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανέφερε το λόγο που τον προσήγαγαν στο αστυνομικό τμήμα, ενώ προχώρησε και σε μία καταγγελία που έχει να κάνει με τον κορονοϊό και τα μέτρα ασφαλείας.


Συγκεκριμένα έγραψε στην ανάρτησή του: «Χθες το βράδυ μου έκαναν προσαγωγή, συνοδεία δύο περιπολικών με τέρμα τις σειρήνες, στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων, επειδή δεν φαινόταν η πίσω πινακίδα στο αυτοκίνητό μου λόγω σχάρας ποδηλάτου (!), τέσσερις αστυνομικοί. Και οι 4 ήταν χωρίς μάσκα και κανένα μέτρο προστασίας. Υστερίαζα στους Αμπελόκηπους…».

Χθες το βράδυ μου έκαναν προσαγωγή, συνοδεία δύο περιπολικων με τέρμα τις σειρήνες, στο τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων,…

Δημοσιεύτηκε από Νοτης Χριστοδούλου στις Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020

Πηγή: www.newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.