Εξοργισμένη πεθερά διακόπτει το γάμο του γιου της:«Εμείς πληρώσαμε το νυφικό το παιδί μου δεν έχει ελαττώματα»

featured image

Έγινε του κουτρούλη ο γάμος: Ένας καβγάς, ο οποίος δεν έχει γίνει ξανά στο παρελθόν, έλαβε χώρα σε ένα γάμο. Συγκεκριμένα, η πεθερά της νύφης αντέδρασε, καθώς δεν τις άρεσαν οι όρκοι που αντάλλαξε το ζευγάρι. Το συγκεκριμένο συμβάν έλαβε χώρα το 2017. Όμως, η αδερφή της νύφης το δημοσίευσε πρόσφατα στο TikTok.

Τι ειπώθηκε ανάμεσα σε πεθερά και νύφη

«Ο γάμος της αδελφής μου πριν από λίγα χρόνια. Η πεθερά της τη μισούσε πάντα. Είναι του είδους της πεθεράς που αισθάνεται ότι η αδερφή μου παίρνει μακριά τον γιο της» έγραψε στο μήνυμα που συνοδεύει το βίντεο. «Δεν μπορείς να λες ότι ο γιος μου έχει ελαττώματα» φώναξε η πεθερά! «Μπορείς να φύγεις. Δεν θα μου καταστρέψεις τον γάμο» απάντησε η νύφη.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Η πεθερά εξαγριώθηκε λέγοντας: «Όχι, εμείς πληρώσαμε για το φόρεμα που φοράς» και να επαναλαμβάνει ότι «δεν θα πεις ότι ο γιος μου έχει ελαττώματα». «Όλοι έχουν ελαττώματα και γι’ αυτό τον αγαπώ. Μπορείς να φύγεις, Τζούντι. Μπορείς να φύγεις από τον γάμο μου τώρα» απαντά η νύφη. Παρόλα αυτά η πεθερά δεν φαίνεται να πτοείται καθώς προσπαθεί να την πλησιάσει μια γυναίκα για να την ηρεμήσει εκείνη την προειδοποιεί ότι θα βάλει να την συλλάβουν!


Ακολουθούν φωτογραφίες και βίντεο από το συγκεκριμένο γάμο

[/expander_maker]
[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.