Σάρον Στόουν: Κάποιος που δεν φορούσε μάσκα κόλλησε κορονοϊό την αδερφή μου

featured image

Ηχηρό μήνυμα σε όσους δεν τηρούν τα ατομικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό έστειλε η Σάρον Στόουν.

Σε ανάρτησή της στο Instagram, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι η αδερφή της που ανήκει στις ευπαθείς ομάδες κόλλησε κορονοϊό από κάποιον που δεν φορούσε μάσκα.

«Η αδερφή μου Κέλι, η οποία έχει ήδη λύκο, νόσησε από COVID-19. Αυτό είναι το δωμάτιο του νοσοκομείου της. Ένας από εσάς που δεν φορούσε τη μάσκα του το έκανε αυτό. Δεν έχει ανοσοποιητικό σύστημα. Το μόνο μέρος που πήγε ήταν το φαρμακείο. Δεν γίνονται τεστ στην περιοχή που μένει εκτός αν κάποιος είναι συμπτωματικός. Στη συνέχεια περιμένει 5 ημέρες για τα αποτελέσματα. Εσείς μπορείτε να αντιμετωπίσετε αυτό το δωμάτιο μόνοι σας; Φορέστε μάσκα! Για τον εαυτό σας και για τους άλλους. Σας παρακαλώ», έγραψε η Σάρον Στόουν, ανεβάζοντας φωτογραφίες από το δωμάτιο που νοσηλεύεται η αδερφή της.


View this post on Instagram

My sister Kelly, who already has lupus, now has COVID-19. This is her hospital room. One of you Non-Mask wearers did this. She does not have an immune system. The only place she went was the pharmacy. There is no testing in her county unless you are symptomatic, & then it’s 5 day wait for results. Can YOU FACE THIS ROOM ALONE? Wear a mask! For yourself and others. Please 💜.

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on Aug 15, 2020 at 6:08pm PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.