«Ζω... χωρίς ουσίες αλλά με ουσία» - Η σέξι Μαρία Ελένη Λυκουρέζου γυρνά πλάτη στο φακό

featured image

Τις καλοκαιρινές διακοπές της απολαμβάνει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.

Η κόρη Ζωής Λάσκαρη και του Αλέξανδρου Λυκουρέζου μοιράστηκε με ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram στιγμιότυπα στην παραλία από τις διακοπές της, με φόντο το Αιγαίο και θέλησε να μοιραστεί τις καλοκαιρινές της σκέψεις.

Η ανάρτηση στο Instagram

«Ζωή είναι να κάνεις αυτά που γουστάρεις και νιώθεις. Και Ζωή είναι να εξαφανίζεσαι και να ξαναεμφανίζεσαι. Τα πάνω κάτω. Και τα κάτω πάνω. Ολα γυρνάνε. Ολα περνάνε.
Αγαπάω τη φύση. Τον ήλιο. Τη θάλασσα. Τη φυσικότητα. Τη ανεμελιά.
Τη γείωση. Το να είμαι ξυπόλυτη.
Αγαπώ την κίνηση. Το ωραίο καθαρό φαγητό. Τη μουσική. Τον αέρα. Τις ρυτίδες. Το υγιές σώμα. Το δέρμα. Τις μυρωδιές.

Ζω…. χωρίς ουσίες, αλλά με ουσία. Χωρίς μπερδέματα, αλλά με στόχους.
Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πράξεις.
Χωρίς άλυτα θέματα, αλλά με λύσεις.
Χωρίς στησίματα, ανέμελα.
Χωρίς ενέσιμα… Χωρίς μέικ απ. Χωρίς βαφές στα μαλλιά.
Χωρίς γλουτένη. Χωρίς αγελαδινά προϊόντα.
Χωρίς αλκοόλ. Χωρίς τσιγάρο. Χωρίς τηγανητά. Χωρίς ζάχαρη.
Ολα αυτά ήταν βάρη…. Νιώθω ανάλαφρη. Ηρεμη. Δυνατή. Νιώθω γεμάτη ενέργεια. Νιώθω ουσιαστική χαρά…

Ξυπόλυτη στη θάλασσα όλη μου τη Ζωή. Εκεί ανήκω. Εχω μποέμισσα ψυχή… Ανάμεσα στον ουρανό και την άμμο.
Και μέσα στα νερά του Αιγαίου.

Να ξυπνάς πρωί. Να κολυμπάς όταν όλοι κοιμούνται. Να μένεις στη σιωπή.
Να απολαμβάνεις. Να διαβάζεις. Να μην ακολουθείς κανέναν. Κάνε αυτό που θες και όποιος είναι θα έρθει δίπλα σου…

Φίλοι, έρωτες… Μην περιμένεις από τους άλλους για να κάνεις κάτι… Προχώρα και θα δεις… Πολλοί θα έρθουν δίπλα…
Περισσότεροι από όσους φαντάζεσαι… Ας πάμε λοιπόν μια βόλτα στη θάλασσα…Θέλω να περπατήσω ξυπόλυτη στην άμμο… Να ξαπλώσω στην άμμο… Να κολυμπήσω… Να ζήσω και άλλα… Εχω τόσα πολλά…», γράφει η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ζωή είναι να κάνεις αυτά που γουστάρεις και νιώθεις. Και Ζωή είναι να εξαφανίζεσαι και να ξαναεμφανίζεσαι. Τα πάνω κάτω. Και τα κάτω πάνω. Όλα γυρνάνε. Όλα περνάνε. Αγαπάω την φύση. Τον ήλιο. Την θάλασσα. Την φυσικότητα. Την ανεμελιά. Την γείωση. Το να είμαι ξυπόλυτη. Αγαπώ την κίνηση. Το ωραίο καθαρό φαγητό. Την μουσική. Τον αέρα. Τις ρυτίδες. Το υγιές σώμα. Το δέρμα. Τις μυρωδιές. Ζω…. Χωρίς ουσίες,αλλά με ουσία. Χωρίς μπερδέματα, αλλά με στόχους. Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πράξεις. Χωρίς άλυτα θέματα, αλλά με λύσεις. Χωρίς στησίματα, ανέμελα. Χωρίς ενέσιμα… Χωρίς μέικ απ. Χωρίς βαφές στα μαλλιά. Χωρίς γλουτένη. Χωρίς αγελαδινά προϊόντα. Χωρίς αλκοόλ. Χωρίς τσιγάρο. Χωρίς τηγανητά. Χωρίς ζάχαρη. Όλα αυτά ήταν βάρη…. Νιώθω ανάλαφρη. Ήρεμη. Δυνατή. Νιώθω γεμάτη ενέργεια. Νιώθω ουσιαστική χαρά… Ξυπόλυτη στην θάλασσα όλη μου τη Ζωή. Εκεί ανήκω. Έχω μποέμισα ψυχή… Ανάμεσα στον ουρανό και την άμμο. Και μέσα στα νερά του Αιγαίου. Να ξυπνάς πρωί. Να κολυμπάς όταν όλοι κοιμούνται.. Να μένεις στην σιωπή. Να απολαμβάνεις. Να διαβάζεις. Να μην ακολουθείς κανέναν. Κάνε αυτό που θες και όποιος είναι θα έρθει δίπλα σου….. Φίλοι, έρωτες….. Μην περιμένεις απο τους άλλους για να κάνεις κάτι… Προχώρα και θα δεις…. Πολλοί θα έρθουν δίπλα….. Περισσότεροι απο όσους φαντάζεσαι…. Ας πάμε λοιπόν μια βόλτα στην θάλασσα…… Θέλω να περπατήσω ξυπόλυτη στην άμμο…. Να ξαπλώσω στην άμμο… Να κολυμπήσω… Να ζήσω και άλλα…. Έχω τόσα πολλά….. #katharizoi #katharessxeseis #drasi #kinisi #ekfrasi #dimiourgia #zise #zoi #lessismore

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μαρία-Ελένη-Ζωή Λυκουρέζου🇬🇷 (@mariaelenilykourezou) στις 10 Αύγ, 2020 στις 10:10 πμ PDT

Πηγή: www.newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.