Ακρίτα μαινόμενη κατά του Κ. Μητσοτάκη: «Ενοχλεί η εικόνα του πρωθυπουργού που ποστάρει διακοπές»!

featured image

Απασφάλισε η Έλενα Ακρίτα κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, μετά την ανάρτηση του πρωθυπουργού από τις διακοπές του, στην Κρήτη.

Ο πρωθυπουργός ανήρτησε χθες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τα Χανιά, αγκαλιά με τον γιό του, προκειμένου να του ευχηθεί, καθώς χθες έκλεινε τα 22. 


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Μπορεί πίσω στην Αθήνα οι εκκρεμότητες να είναι πολλές και τα μέτωπα «ανοιχτά», ωστόσο φαίνεται πως ο κ. Μητσοτάκης κατάφερε να… ξεκλέψει λίγο χρόνο και να χαλαρώσει για λίγες ημέρες, στο πλάι της συζύγου και του γιου του.

Το γεγονός αυτό εξόργισε την Έλενα Ακρίτα, η οποία έσπευσε να καταδικάσει δημόσια το γεγονός.


«Δεν ενοχλεί η εικόνα πατέρα γιου στις διακοπές. Ενοχλεί η εικόνα του πρωθυπουργού που ποστάρει διακοπές σε μια εποχή που οι περισσότεροι πολίτες δεν μπορούν να πάνε είτε λόγω κορωνοϊού είτε λόγω της ανεργίας που προέκυψε από τον κορωνοϊό. Η επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης θα έπρεπε να συμβαδίζει με τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε» έγραψε η πασίγνωστη συγγραφέας και δημοσιογράφος.

Τώρα εάν κάποιοι συμφωνούν ή διαφωνούν είτε με τον έναν είτε με τον άλλο είναι προσωπικό θέμα, γι αυτό εμείς παραθέτουμε απλά την… είδηση! [/expander_maker]
[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.