Μεγάλο «κανόνι» στην νύχτα. Δεν βγαίνουν τα κουκιά στον επιχειρηματία.

featured image

Είναι από τα μεγάλα brands της νύχτας και με μεγάλη προϋπηρεσία. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν γίνει λάθη.

Και σε καλλιτεχνικές αλλά και σε επενδυτικές επιλογές. Η περσινή χρονιά ήταν πολύ κακή για τον συγκεκριμένο επιχειρηματία καθώς τα σχήματα που έστησε με μια εξαίρεση ήταν αποτυχημένα. Όμως ο μεγάλος φόβος είναι για το τι έρχεται… Και απ’ ότι μαθαίνω αν δεν ανοίξει τα μαγαζιά του τον Νοέμβρη το «κανόνι» που θα σκάσει θα είναι πολύ μεγάλο και θα συμπαρασύρει και άλλους στον τομέα της νυχτερινής διασκέδασης.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Γυμνάστρια-τραγουδίστρια κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας και κατεβάζει το σορτσάκι της (vid)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Το κόλπο της Ιωάννας Κουσκούση για να μπαίνει χωρίς μάσκα στα μαγαζιά, ζητώντας αποζημίωση 200.000 ευρώ (video)

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ – Ο Τζώρτζογλου ασυγκράτητος με τη γυναίκα του σε πισίνα στη Μύκονο (video)

Υπάρχει βέβαια κλεισμένη μια πολύ καλή συμφωνία αλλά είναι δαπανηρή και ακόμη και οι καλλιτέχνες είναι διστακτικοί για το εάν πρέπει να προχωρήσει.

Βέβαια πρέπει να πούμε πως όλοι οι καλλιτέχνες δείχνουν απρόθυμοι για εμφανίσεις το φθινόπωρο και αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με το ότι συμμερίζονται τα προβλήματα των επιχειρηματίων αλλά κυρίως με το ότι πρέπει να ρίξουν τα νυχτοκάματα που είχαν συμφωνήσει και τα οποία στη συνέχεια θα πέσουν κι άλλο αν τραγουδούν μια φορά την εβδομάδα σε μισοάδεια μαγαζιά.

Μισοάδεια θα είναι βέβαια ούτως ή άλλως αφού και χωρίς lockdown η χωρητικότητα θα είναι συγκεκριμένη. Όλα αυτά απασχολούν έντονα τον έμπειρο επιχειρηματία και σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο να μην ανοίξει καθόλου πριν τις γιορτές. Και αυτό μάλλον θα έχει σοβαρές συνέπειες…

[/expander_maker]
[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.