Έξαλλος ο Κούγιας έστειλε εξώδικα – «Δεν θ’ ασχοληθώ με παπούτσια που χαρίζουν μπόι»

featured image

O πρώην πρόεδρος της Παναχαϊκής και γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας έστειλε εξώδικο στην εφημερίδα «Espresso», η οποία ανέφερε σε ρεπορτάζ της πως ο ίδιος έχει αναπτύξει επιχειρηματικές δραστηριότητες με εταιρεία κατασκευής παπουτσιών που… δίνουν μπόι! Ήταν προφανής ο σκοπός του ρεπορτάζ να θίξει την προσωπικότητα του πρώην προέδρου της Παναχαϊκής.

Στο εξώδικό του, ο Αλέξης Κούγιας αναφέρει: «Στη σελίδα 6 του εν λόγω φύλλου δημοσιεύσατε ανυπόγραφο άρθρο, το οποίο περιλαμβάνει τη φωτογραφία μου. Το άρθρο φέρει τίτλο: “Νέες μπίζνες από Αλέξη Κούγια” και υπέρτιτλο “Ο ποινικολόγος λανσάρει super μέθοδο που φέρνει την επανάσταση στην αύξηση ύψους”.

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Το παραπάνω δημοσίευμα, το οποίο σημειωτέον αναπαράξατε και στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Espresso» στο διαδίκτυο στις 4/07/2020 με τίτλο “Νέες μπίζνες από Αλέξη Κούγια” και βρίσκεται μέχρι και σήμερα αναρτημένο στην ιστοσελίδα www.espressonews.gr. Τα γεγονότα που αναφέρετε στο πρωτοσέλιδο και στη σελίδα 6 της εν λόγω εφημερίδας ουδέποτε συνέβησαν στην πραγματικότητα. Ούτε λίγο ούτε πολύ, στο εν λόγω άρθρο αναφέρατε ότι δήθεν επένδυσα επιχειρηματικά στην προώθηση ενός προϊόντος για την αύξηση του ύψους και συγκεκριμένα μιας σόλας από σιλικόνη. Στο πλαίσιο μάλιστα της προώθησης του εν λόγω προϊόντος, αναφέρατε στο δημοσίευμα ότι δήθεν θα λάμβανε χώρα στις 15 Ιουλίου στο Κολωνάκι εκδήλωση, όπου θα γινόταν η παρουσίαση του προϊόντος, στην οποία δήθεν θα παρευρισκόμουν κι εγώ, όπου θα προέβαινα στην παρουσίαση, καθώς και μοντέλα, τα οποία θα επεδείκνυαν το προϊόν, φορώντας την ειδική σόλα σιλικόνης, που βοηθά στην αύξηση του ύψους. Παρέλκει να αναφέρω ότι ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΝ ΣΥΝΕΒΗ, αφού ουδέποτε αναμείχθηκα επιχειρηματικά στην προώθηση οιουδήποτε προϊόντος, με σκοπό την κυκλοφορία του στην αγορά και δη ενός προϊόντος αύξησης του ύψους, ουδέποτε διοργανώθηκε εκδήλωση για την προώθηση του ανύπαρκτου ως άνω προϊόντος στο Κολωνάκι ή οπουδήποτε και δη με εμένα παρουσιαστή. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ανωτέρω δημοσίευση και ιδίως την αναπαραγωγή του επίμαχου δημοσιεύματος στην ιστοσελίδα της “Espresso” αντιμετώπισα μεγάλο πρόβλημα στην εργασία μου, αφού πλείστοι πελάτες μου καλούσαν στο δικηγορικό μου γραφείο, αλλά και εμένα προσωπικά προκειμένου να μάθουν εάν αληθεύει η σχετική είδηση, ενώ κλήθηκα ακόμα και από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών προκειμένου να τοποθετηθώ περί του θέματος, διαψεύδοντας ή επιβεβαιώνοντας τη σχετική είδηση».

[/expander_maker]
[fbcomments]Επιστροφή στο trelokouneli.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑΔεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.