Δύο κρούσματα κορονοϊού στην Προοδευτική

featured image

Δύο μέλη της Προοδευτικής βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό, όπως γνωστοποίησε η ομάδα.

Τα κρούσματα του ιού αυξάνονται στην Ελλάδα και παράλληλα αυξάνονται και οι σχετικές ανακοινώσεις των ποδοσφαιρικών ομάδων. Μετά από αυτή του Πανναυπλιακού, λοιπόν, ήρθε αυτή της Προοδευτικής, η οποία αναφέρει τα εξής.

«Με αίσθημα ευθύνης, με ψυχραιμία και φυσικά με απόλυτη ασφάλεια ανακοινώνουμε την παύση των προπονήσεων της ομάδας μας για 7 μέρες καθώς μετά από έλεγχο υπάρχουν 2 επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα μας, μετά την επίσκεψη του ΕΟΔΥ που έκανε και τον επίσημο έλεγχο, μετά από τον έλεγχο που έκανε και η ίδια η ομάδα μας αρχικά ή όποια έχει πάρει από την πρώτη μέρα όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας που χρειάζονται βρέθηκαν κ τα 2 κρούσματα πλέον επίσημα.


Η ομάδα μας με υπευθυνότητα ενημέρωσε άμεσα την ΕΠΟ, τις αρμόδιες αρχές, τον Δήμο Νίκαιας και Δήμο Κορυδαλλού και έχει εξασφαλίσει ότι χρειάζεται για την ασφάλεια όλων των ποδοσφαιριστών, προπονητών κ όλων των ανθρώπων της ομάδας και πλέον μετά την επίσημη εισήγηση του ΕΟΔΥ η ομάδα μπαίνει σε καραντίνα 7 ημερών για την απόλυτη ασφάλεια όλων. Επίσης μετά από αυτή την εξέλιξη ακυρώνεται το πρώτο φιλικό με την ομάδα του Ατρόμητου Χιλιομοδίου την Τετάρτη 12 Αυγούστου.

Δεν χρειάζεται κανένας πανικός με ηρεμία και προσοχή θα ξεπεραστεί και θα επιστρέψει η ομάδα μας κανονικά στο γήπεδο. Περαστικά και στα 2 παιδιά. Προσέχουμε την προσωπική μας υγιεινή, τηρούμε τους κανόνες και όλα θα πάνε καλά».

Πηγή: www.newsbeast.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.