Υποστελέχωση και ελλείψεις στο επίκεντρο της συνάντησης Μηταράκη με εργαζόμενους στα ασφαλιστικά ταμεία

featured image

Συνάντηση με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής είχε σήμερα ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Νότης Μηταράκης με την υποστελέχωση, όπως τονίστηκε, των υπηρεσιών του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ) και την έλλειψη σε υλικοτεχνικές υποδομές να βρίσκονται στο επίκεντρο της συζήτησης.

Με την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Μηταράκης ανέφερε: «Με χαρά, συνάντησα σήμερα την Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής και ενημερώθηκα για τα προβλήματα, τα οποία ήδη η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου έχει εντοπίσει και, προς την επίλυση των οποίων, δουλεύει από την πρώτη μέρα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η επιστροφή 86 υπαλλήλων σε υπηρεσίες του ΕΦΚΑ για την ενίσχυση των τμημάτων απονομής συντάξεων. Με όλους τους φορείς επιδιώκουμε να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία και να επιτύχουμε τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασφαλισμένους».

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, τα δύο μέρη ανανέωσαν το ραντεβού τους για το προσεχές χρονικό διάστημα, οπότε ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων θα ενημερώσει για το σχέδιο του κεφαλαιοποιητικού, επικουρικού συστήματος ασφάλισης.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.